Young Professional

Bij ons krijg je meteen een mooi klantenpakket, maar word je ook razend goed begeleid. Ontdek welke kansen er voor het grijpen liggen als startende professional.


Je wordt
persoonlijk
begeleid


Je wordt razend goed begeleid en kunt rekenen op echte, persoonlijke aandacht. Dat merk je al vanaf dag één. 

We verzorgen een goede introductiedag, er is een startersacademie en je leert je collega’s kennen tijdens leuke activiteiten uitjes. 

Jouw ontwikkeling staat voorop

BDO biedt training on the job. Dat betekent dat je bij ons leert terwijl je werkt, en zo in een veilige omgeving fouten mag maken. Je kunt ook doorstuderen – het maakt niet uit bij welke instelling. En via de BDO Academie kun je ongelooflijk veel trainingen volgen, op jouw vakgebied of voor persoonlijke groei of effectiviteit.

Collega's van jouw leeftijd

Speciaal voor BDO’ers onder de 31 is er Jong BDO. Op onze regionale en landelijke evenementen komen honderden jonge BDO’ers af. Jong BDO is er om te sparren, te netwerken en de raad van bestuur scherp te houden. Verder organiseert Jong BDO leuke uitjes en borrels die druk worden bezocht.  

Opgeteld de beste werkgever voor jou

Dit is jouw carrière

Of je nu net begint, of al jarenlang ergens anders hebt gewerkt. Of je nu rustig wilt doorgroeien of snelle partnerambities hebt. Bij BDO sta je aan het roer van je eigen carrière.

Student

Student

Kom je net van het vwo, volg je een hbo-opleiding of wo-studie? Bij BDO kun je al tijdens je studie aan de slag. Ontdek snel hoe leuk dat is. 

Lees meer
Young Professional

Young Professional

Bij BDO krijg je als startende professional meteen een divers klantenpakket en veel verantwoordelijkheid. Maar je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. 

Lees meer
Professional

Professional

Bij BDO ben je ondernemer in onze onderneming, met weekends die écht weekends zijn en een klantenpakket waar je U tegen zegt. Maar dat is niet alles… 

Lees meer

BDO als werkgever

Ontmoet ons
op een BDO event

Dit zijn wij,
dit is BDO

Benieuwd wat je kunt verwachten als je bij BDO komt werken? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s!

Meer verhalen

Tijd voor een
carrière bij BDO.

Maak een Jobalert en ontvang de meest recente
matchende vacatures in je inbox.

Bekijk alle vacatures