Mergers & Acquisitions

Advisory

Kies uit 7 vacatures

In het kort

Op het gebied van Mergers & Acquisitions zijn er binnen BDO ontzettend veel mooie functies te vinden. Wat je ervaringsniveau ook is: je krijgt bij ons alle kans om te groeien, met uitdagende projecten bij diverse nationale- én internationale klanten.

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

Mergers & Acquisitions

Op het gebied van Mergers & Acquisitions (M&A) zijn er binnen BDO ontzettend veel mooie functies te vinden. Wat je ervaringsniveau ook is: je krijgt bij ons alle kans om te groeien, met uitdagende projecten bij diverse nationale én internationale klanten.

Binnen M&A Corporate Finance adviseer je bij de verkoop of aankoop van een onderneming, voer je waardebepalingen uit en geef je financieringsadvies. In het Corporate Finance team regisseer je met je collega’s het hele aan- of verkoop proces van een onderneming. Je werkt op intensieve projecten die voor de opdrachtgever ook op persoonlijk vlak een grote impact hebben.

Op de afdeling M&A Transaction Advisory Services voer je due diligence onderzoeken uit – voor zowel kopers als verkopers. Je werkt er samen met adviseurs binnen en buiten BDO (fiscalisten, juristen, IT, corporate finance, etc).

Waar je ook voor kiest: binnen BDO werk je op het gebied van Mergers & Acquisitions, steeds in wisselende teams. Dit maakt elke week weer anders. Steeds kijk je bij een ander type bedrijf in de keuken en elke opdracht brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Omdat we deel uitmaken van een internationaal netwerk, heeft een project regelmatig een internationale invalshoek. En of je nu als young M&A’er start of meer ervaren bent: bij BDO sta jij op elk moment aan het roer van je carrière.

Dit zijn je klanten

Je klanten op de afdeling M&A Corporate Finance zijn vooral directeur-groot aandeelhouders en familiebedrijven. Kom je bij M&A Transaction Advisory Services werken, dan heb je klanten in Private Equity, met een focus op transacties in de mid-market.

Hulp nodig?

Birgit van der Sommen

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur mij een bericht

Birgit van der Sommen

Recruiter

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan