Over BDO

Een andere kijk op waarde

Bij BDO ben je van echte waarde 

Bij BDO werken accountants en adviseurs die snappen dat waarde over meer gaat dan geld. Die winst voor het klimaat en de maatschappij meerekenen. En geloven dat bij een jaarlijkse balans ook de balans tussen privé en werk hoort. Want alleen als we alles meetellen kom je onder de streep uit op echte waarde. Waarde die iets toevoegt aan jouw carrière. Wil jij ook werken waar je van echte waarde kunt zijn? 

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

Jij wilt van echte waarde zijn

Niet zomaar ergens werken, maar een bijdrage kunnen leveren. Gezien worden. Om wie je bent. Om wat je kan en waarin je kan groeien.  Aandacht kunnen geven aan wat jij echt belangrijk vindt. Een verschil maken. Voor klanten. De maatschappij. En voor de mensen om je heen.

Duurzame toekomst

Bij BDO helpen we mensen en organisaties bij het realiseren van hun duurzame toekomst. Door inzicht en zekerheid te geven in echte waarde. En dat gaat niet alleen over geld. Of over maximale winst. Wij kijken op een nieuwe manier naar ons vak. Met een bredere blik. En meer oog voor de werkelijke kosten en baten. Voor continuïteit. Een manier die past bij deze tijd. De uitdagingen waar we mee te maken hebben. En de rol - de verantwoordelijkheid - die bedrijven en mensen daarin hebben. Met ruim 3.000 gedreven collega’s en als onderdeel van een wereldwijd netwerk. Heb jij bij BDO de slagkracht om samen met klanten echte impact te maken. 

Niet zomaar ergens werken, maar een bijdrage kunnen leveren. Gezien worden. Om wie je bent. Om wat je kan en waarin je kan groeien. Aandacht kunnen geven aan wat jij echt belangrijk vindt. Een verschil maken. Voor klanten. De maatschappij. En voor de mensen om je heen. 

Een omgeving waar collega’s naast elkaar staan. En elkaar verder helpen. Maar ook de kritische vraag durven stellen of iets werkelijk nuttig is. Er echt toe doet. Werk dat je op scherp zet. En waarin je jezelf continu kunt ontwikkelen. Zodat jij, samen met ons, een bijdrage kan leveren aan de uitdagingen van vandaag en morgen.
Hoe ben jij van echte waarde?

Hoe ben jij van echte waarde?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.


Dit zijn wij,
dit is BDO

Onze nieuwe employer branding campagne. Lees de verhalen van jouw toekomstige collega's.

Meer verhalen

BDO als werkgever

Tijd voor een
carrière bij BDO.

Maak een Jobalert en ontvang de meest recente
matchende vacatures in je inbox.

Bekijk alle vacatures