Governance, Risk & Compliance

Digital & IT

Advisory

Kies uit 44 vacatures

In het kort

Governance, Risk & Compliance vraagstukken vragen om een scherp oog. Je adviseert bijvoorbeeld als Consultant Risk & Compliance klanten hoe ze risico’s kunnen beheersen. Of brengt digitale risico’s in kaart als IT auditor. Wat je ook kiest: je blijft je bij BDO ook zelf ontwikkelen. 

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

Governance, Risk & Compliance

Governance, Risk & Compliance-vraagstukken vragen om een scherp oog. Je adviseert bijvoorbeeld als Consultant Risk & Compliance klanten hoe ze risico’s kunnen beheersen. Of je brengt als IT-auditor digitale risico’s in kaart. Wat je ook kiest: je blijft je bij BDO ook zelf ontwikkelen.

Bij BDO werk je voor veel verschillende klanten, die stuk voor stuk moeten voldoen aan de eisen die aan hen worden gesteld. Kom jij al met een plan voordat ze daar over wakker liggen? Dan zit je op je plek op de afdeling IT, Audit, Risk & Compliance (IARC). Je brengt risico’s in kaart, adviseert hoe organisaties risico’s kunnen beheersen en vertaalt dit naar beleid en managementinformatie. Daarbij word je ondersteund door soft controls en technologie (o.a. data analyse). En zelf sta je ook niet stil: je wordt binnen BDO opgeleid tot een volwaardig adviseur.

Liever als IT-auditor deel uitmaken van de teams die de jaarrekeningen van onze klanten controleren? Binnen de afdeling IT Risk Assurance, beoordeel je de IT-omgeving die relevant is voor de jaarrekening en je gaat na of IT risico’s op afdoende wijze worden afgedekt. Ook ben je bij verschillende IT-audit opdrachten betrokken. Ook hier staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Je past technologie toe, leert leiding geven en collega’s te coachen en wordt opgeleid tot Register EDP-Auditor (RE). In een omgeving met een prettige, informele sfeer, interessante nationale- en internationale klanten en mooie loopbaanmogelijkheden kom jij bij BDO helemaal tot je recht.

Dit zijn je klanten

De focus binnen IARC ligt op het grote (nationale en internationale) MKB, Corporate Clients en financiële instellingen. Van Pensioenfondsen, Verzekeraars en Banken tot grote bouw- en vastgoedondernemingen. Voor de functies op de afdeling ITRA zijn jouw klanten de klanten van BDO: middelgrote en grote klanten in zowel het profit als non-profit segment.

Hulp nodig?

Jilke van Hulten

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur mij een bericht

Jilke van Hulten

Corporate Recruiter

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan