HR

Payroll & HR Services

Staff & Support

Advisory

Kies uit 24 vacatures

In het kort

Bij BDO vind je veel verschillende functies en expertises en mooie loopbaankansen in HR. Van HR professional en payroll professional tot consultant. Zet jij je talent in voor de medewerkers van BDO? Of wil je onze klanten ontzorgen, ondersteunen of adviseren? Ontdek wat bij jou past. 

0

kantoren in Nederland

0+

collega's in Nederland

0

kantoren wereldwijd

0

collega's wereldwijd

HR

Bij BDO vind je veel verschillende functies en expertises en mooie loopbaankansen in HR. Van HR professional en payroll professional tot consultant. Zet jij je talent in voor de medewerkers van BDO? Of wil je onze klanten ontzorgen, ondersteunen of adviseren? Ontdek hier al jouw mogelijkheden!

Met een HR opleiding en/of achtergrond kun je bijvoorbeeld op de afdeling Management Consulting en Interim & Recruitment aan de slag. Daar ondersteun je als consultant onze klanten met uiteenlopende HR vraagstukken. Denk aan een reorganisatie of een team dat niet functioneert. En als consultant Interim & Recruitment help je klanten om een passende kandidaat te vinden voor een interim opdracht, interim functie of voor een vaste functie.

Of kies voor een rol bij onze business unit Payroll en HR Services. Als Payroll Professional zorg je met je team dat 7.000 klanten op tijd en goed de gewenste Payroll en HR dienstverlening kunnen leveren. Dat doe je met de meest modernste software. Of zie jij jezelf meer als degene die instroom, doorstroom en uitstroom bij klanten oppakt? Dan kun je binnen BDO aan de slag bij HR Services.

Je kunt natuurlijk ook bij BDO zelf als HR-professional terecht. Op onze afdeling HR zorg je dat alle BDO-medewerkers zich gewaardeerd voelen en hun werk goed kunnen doen. Onze visie is: iedereen die bij BDO werkt, is een talentvolle professional. Binnen BDO stel jij medewerkers in staat alles uit hun talent te halen en zich te ontwikkelen. Of je nu kiest voor een loopbaan als consultant, Payroll- of HR-professional: bij BDO wordt er alles aan gedaan om ook jóu te laten groeien.

Dit zijn je klanten

Als consultant binnen Management Consulting, Interim & Recruitment en Payroll & HR Services werk je voor klanten van BDO. Dat zijn organisaties in de profitsector, met een sterke focus op familiebedrijven, en voor organisaties binnen de not-for-profit (zorginstellingen, overheid en woningbouwcorporaties.

Op de afdeling HR werk je voor de hele BDO-organisatie. Afhankelijk van je functie heb je te maken met het bestuur, directieteams, hoger managent van de locaties, managers en natuurlijk je collega’s bij BDO.

Hulp nodig?

Birgit van der Sommen

Stuur mij een bericht en ik help je graag verder

Stuur mij een bericht

Birgit van der Sommen

Recruiter

Loop jouw droombaan niet mis!

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures die bij jou passen. 

Zet jobalert aan