Student

Of je nu van het vwo komt, een hbo-opleiding of een wo-studie volgt. Bij BDO kun je al als student aan de slag. Hieronder zie je alle mogelijkheden. Wat wordt het voor jou? 

Kies voor een
meeloopstage

Ben jij een leergierige en gemotiveerde student? Dan kun je bij ons stage lopen. In wat voor wereld kom je terecht? Wat doet een accountant of consultant de hele dag? 

Tijdens jouw stage ga je dit ontdekken onder begeleiding van een ervaren BDO’er. 

Ook mag je meedoen aan onze Startersacademie: landelijke introductiedagen voor nieuwe collega’s.

Wordt werkstudent bij BDO

Doe je een wo-opleiding en wil je relevante werkervaring opdoen? Werk dat van toegevoegde waarde is voor jouw carrière na je studie? Word dan werkstudent! De ideale manier om te ontdekken of je het werk leuk vindt. En natuurlijk om erachter te komen of BDO bij jou past. 

Of kom afstuderen bij BDO

Je kunt bij ons je scriptie of afstudeeronderzoek uitvoeren onder begeleiding van een ervaren collega. Daarnaast werk je mee aan klantopdrachten zodat je de afdeling, werkzaamheden en medewerkers leert kennen. Voor jouw scriptie krijg je een ‘buddy’ van BDO die zelf nog niet zo lang geleden een scriptie heeft afgerond. Succes verzekerd!

Bijna afgestudeerd?

Ben je bijna klaar met je studie? Kijk dan alvast naar jouw mogelijkheden als Young Professional bij BDO. 

Opgeteld de beste werkgever voor jou

Dit is jouw carrière

Of je nu net begint, of al jarenlang ergens anders hebt gewerkt. Of je nu rustig wilt doorgroeien of snelle partnerambities hebt. Bij BDO sta je aan het roer van je eigen carrière.

Student

Student

Kom je net van het vwo, volg je een hbo-opleiding of wo-studie? Bij BDO kun je al tijdens je studie aan de slag. Ontdek snel hoe leuk dat is. 

Lees meer
Young professional

Young professional

Bij BDO krijg je als startende professional meteen een divers klantenpakket en veel verantwoordelijkheid. Maar je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. 

Lees meer
Professional

Professional

Bij BDO ben je ondernemer in onze onderneming, met weekends die écht weekends zijn en een klantenpakket waar je U tegen zegt. Maar dat is niet alles… 

Lees meer

BDO als werkgever

Onze 
campus recruiters

Isa Beuk

Werkstudent Campus Recruitment

+31630876569

Stuur een appje

Ontmoet ons
op een BDO event

Tijd voor een
carrière bij BDO.

Maak een Jobalert en ontvang de meest recente
matchende vacatures in je inbox.

Bekijk alle vacatures